Interested to see more ESG reports, click here for a free login to the ESG Register.

Het Veiligheidsinstituut

Formal name
Medi-Select Bedrijfshulpverlening B.V.
CoC Number
34091649
Sector
M74 - Other professional, scientific and technical activities

Organization

About Het Veiligheidsinstituut

Het Veiligheidsinstituut biedt een totaal pakket als het gaat om (bedrijfs)veiligheid. Het Veiligheidsinstituut biedt cursisten een uitdagende, op maat geschreven innovatieve training. Op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), maar ook op het gebied van logistieke trainingen, VCA, EHBO en vele andere! Ook voorziet het Veiligheidsinstituut uw organisatie van veiligheidsmiddelen en het onderhoud hiervan. Hierdoor kan de bedrijfshulpverlener snel en adequaat handelen bij een calamiteit. Het Veiligheidsinstituut is breed actief in (bedrijfs)veiligheid, waardoor wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen.

Wij willen een duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij.

Vision

Het Veiligheidsinstituut werkt met hoog gemotiveerde en gekwalificeerde vakspecialisten. Veiligheid is het hoogste goed binnen uw organisatie. Wij geven u gedegen advies, waardoor uw (bedrijfs)veiligheid naar een hoger niveau wordt getild. Wij kennen het krachtenveld en spelen in op specifieke risico’s met de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Het Veiligheidsinstituut biedt een breed pallet aan diensten en producten waarmee u uw veiligheid borgt.

Mission

Veiligheidsinstituut wil een totaal pakket aanbieden als het gaat om (bedrijfs)veiligheid om een een bijdrage te leveren aan een veilige werk en woonomgeving in Nederland.
Dit willen we op een zo duurzaam mogelijke manier bereiken.

Core Values

Kleuren buiten de lijnen; meedenken. Oplossingsgericht: elke dag een beetje beter. Flexibel.

ESG Statement

View on ESG

Bij het Veiligheidsinstituut zijn we van mening dat we de wereld samen mooier maken. Dit doen we niet alleen door oplettend te zijn in onze milieubelasting, maar juist door te kijken met wie we dit doen. Ons team is divers als het gaat om persoonlijkheden, ervaringen, leeftijden, opleidingsniveaus, geloofsovertuiging en afkomst. Met elkaar werken we iedere dag aan een duurzame en prettige samenwerking met elkaar, maar ook met leveranciers, klanten en andere belanghebbenden. In de snel veranderende wereld waarin we leven, is het iedere dag onze uitdaging en missie om diensten en producten te leveren op een duurzame manier.

Company Details

Company Contact

 
Eefje Peters
 
e.peters@veiligheidsinstituut.nl
 
0646945495
Company Website
www.veiligheidsinstituut.nl
Info email
info@veiligheidsinstituut.nl

Visitor Address

 
Waarderweg 76
 
2031BP Haarlem
 
Noord Holland
 
Netherlands

Certificates and Awards

Certificates

ISO 9001

Valid until
n/a

VCA

Valid until
n/a